Anketa
Pitanje: Moliš li se Bogu  prije učenja?
da - 14 (66.7%)
ne - 6 (28.6%)
pokušat ću - 1 (4.8%)
Ukupno glasača: 19

Str: 1 2 [3]
Ispis «
Autor Tema: učenje  (Posjeta: 7481 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Kordunas
Cool Member

Profil Email
« Odgovor #30 na: Svibanj 17, 2007, 21:18:25 »

Nitko ništa e sada se bacam u traženje molitve.
Evidentirano

Ja sam onaj na kojeg vas je majka upozoravala :-)
Latica
Hero Member

Spol: Ženski

Profil Email
« Odgovor #31 na: Svibanj 17, 2007, 21:20:27 »

Ja sam baš tražila nešto po netu, ali ima samo životopis, molitvu nisam mogla pronaći Undecided
Evidentirano

Soul power!!
Kordunas
Cool Member

Profil Email
« Odgovor #32 na: Svibanj 17, 2007, 21:25:59 »

Ok hvala ni ja nisam jos nista nasao mozda pater zna moram ga pitati.
Evidentirano

Ja sam onaj na kojeg vas je majka upozoravala :-)
Toma
Sr. Member

Profil Email
« Odgovor #33 na: Svibanj 20, 2007, 18:50:13 »

ma ja sam nest trazio tog tvog jurja, al nisam bas nasao.
imam nesto pa cu napisat ovih dana, molitvu n ablagdan sv.jurja.

netko me trazio i molitve sv. judi tadeju i sv. riti, a cu stavit i to, eto, ne gubite naduuu.. Grin Grin
Evidentirano

SLUČAJNOST JE PSEUDONIM KOJIM SE BOG KORISTI KADA SE NE ŽELI POTPISATI!! Smiley
karlitos
Hero Member

Spol: Muški

posjetite moj blog www.svjetlo-svijeta.blog.hr

Profil Email
« Odgovor #34 na: Svibanj 20, 2007, 23:24:02 »

Taj sv. Juraj je zasigurno bio skroman čovjek. On voli biti anoniman!!! Cheesy
Evidentirano

maychi
Newbie

Profil Email
« Odgovor #35 na: Kolovoz 09, 2008, 00:25:52 »

Ti sve znaš kako si ti pametan dečko.

normalno da znam. pa ja sam KENOZOIK Grin
:13:mene nešto jaaako zanima...ne snalazim se baš ovdje na intrnetu najbolje...ali evo,našla sam ovu sranicu i voljela bih nešto pitati nekoga tko zna puno više o bogu,točnije svetoj riti!dobila sam molitvu svetoj riti jer jako patim imolim za povratak voljene osobe koji j u mojim očima nemoguć....znam da je bogu sve moguće...i ja molim iskreno i svim srcem...jako dugo se nadam i jako dugo priželjkujem i nešto u meni doista govori da ne odustajem od onoga što želim!!nekako ne mogu to zaboraviti i krenuti dalje...jako volim,ali jako sam i povrijedila osobu do koje mi je stalo...zna li netko neka čuda koja su se dogodila molitvama,da mi ulije nadu za dalje...nešto zbog čega bi još više vjerovala,bila ustrajna i hrabra...
Evidentirano
gost
Jr. Member
**

« Odgovor #36 na: Kolovoz 09, 2008, 11:10:16 »

:13:mene nešto jaaako zanima...ne snalazim se baš ovdje na intrnetu najbolje...ali evo,našla sam ovu sranicu i voljela bih nešto pitati nekoga tko zna puno više o bogu,točnije svetoj riti!dobila sam molitvu svetoj riti jer jako patim imolim za povratak voljene osobe koji j u mojim očima nemoguć....znam da je bogu sve moguće...i ja molim iskreno i svim srcem...jako dugo se nadam i jako dugo priželjkujem i nešto u meni doista govori da ne odustajem od onoga što želim!!nekako ne mogu to zaboraviti i krenuti dalje...jako volim,ali jako sam i povrijedila osobu do koje mi je stalo...zna li netko neka čuda koja su se dogodila molitvama,da mi ulije nadu za dalje...nešto zbog čega bi još više vjerovala,bila ustrajna i hrabra...

Pozdrav!

Ovdje sigurno ima onih koji su upuceniji u moc molitve, pa ti mogu o tomu pisati, ali
ako sam dobro skuzila-povrijedila si osobu koju volis?!- za pocetak bi bilo dobro da se toj osobi ispricas, i kazes koliko ti je zao zbog toga, ako je to tako! A moras i sama sebi prvo oprostiti ako nisi, odnosno moliti za to!
Evidentirano
kristofora
Hero Member

Spol: Ženski

« Odgovor #37 na: Kolovoz 09, 2008, 14:55:37 »

Bok Maychi!
Drago mi je da si se logirala na forum, ovdje ti zna biti jako zabavno, ali i poučno. Većina je sad na odmoru, ali čim počne akademska godina ovdje bude gužva!

Sv. Rita meni je pomogla kad sam bila u srednjoj školi, njoj sam se znala molit i zaista mi je Bog njenim zagovorom dao nemougće stvari. Danas više nemam potrebu molit nekim svecima, ja odmah na Direktivu, jer pisano je: Bog zna što vam treba i prije nego ga zaištete!!!
Lijepo je moliti za tu osobu svakako će biti na dobro, no možda bi trebala gledati s druge strane, možda postoji neka druga osoba u tvom životu koja će biti "idealnija" za tebe. Svakako ne odustaj od molitve pogotvo ako tako osjećaš.
Nije na odmet, kao što kaže Anamariya, da moliš tu osobu za oprost. No, ipak čudno je da se nakon prve uvrede druga osoba povuče, (mislim, ako je prva uvreda)...
Inače, nemoj gledati na čuda koja se događaju, vjera je ipak bitnija... Vjeruj i bit će ti, tak piše u Novom Zavjetu. Ni ja nisam vjerovala da je to samo tako, ali preko nekih divnih ljudi na ovom forumu, odlučila sam povjerovati i uvidjela sam koliko Bog može biti konkretan u mom životu samo ako to zaista želim i vjerujem.

Vjeruj i moli za Božju volju, znam, pitat ćeš se a što ako nije ta veza Božja volja, ali ako imaš hrabrosti pustit Bogu stvar u ruke, onda će biti, vjerojatno onako kako nisi mislila, ali 1000 puta bolje, a možda se baš pomiriš s tom osobom.
U svakom slučaju ne odustaj od molitve!
Nije bitno jel sv. Rita ili bilo koji drugi svetac, moli se prvenstveno Bogu i bt će super!!!!

Drago mi je da si se priključila i pridruži nam se na drugim temama!!!
Evidentirano

berkan
Full Member

Spol: Muški

Ljude ne možeš oduševiti svijetom; jedino Bogom.

« Odgovor #38 na: Kolovoz 11, 2008, 00:21:26 »

:13:mene nešto jaaako zanima...ne snalazim se baš ovdje na intrnetu najbolje...ali evo,našla sam ovu sranicu i voljela bih nešto pitati nekoga tko zna puno više o bogu,točnije svetoj riti!dobila sam molitvu svetoj riti jer jako patim imolim za povratak voljene osobe koji j u mojim očima nemoguć....znam da je bogu sve moguće...i ja molim iskreno i svim srcem...jako dugo se nadam i jako dugo priželjkujem i nešto u meni doista govori da ne odustajem od onoga što želim!!nekako ne mogu to zaboraviti i krenuti dalje...jako volim,ali jako sam i povrijedila osobu do koje mi je stalo...zna li netko neka čuda koja su se dogodila molitvama ,da mi ulije nadu za dalje...nešto zbog čega bi još više vjerovala,bila ustrajna i hrabra...

O čudima možeš čitati i na ovom forumu, u raznoraznoj duhovnoj literaturi, biografijama svetaca, Evanđelju... ali možeš ih gledati i u svemu oko sebe - npr. kako si nabasala na ovdje na par ljudi koji su ti odmah tako odgovorili da se ne mož' požalit' Wink

Zbilja, hvala i Anamariyi i Kristi na iskrenosti i... pa - svjedočenju! Ja bih još toliko toga sad dodao, ali sam na kraju svog pohoda Internetu za večeras, a i ne želim zakomplicirati stvari jer zbilja mislim da će ti prijašnja dva odgovora već puno pomoći.

Jasno da jedva čekamo nove upite i i/ili svjedočenja o razvoju događaja... a na Forumu uvijek možeš i zatražiti konkretnu molitvenu pomoć ako ostaviš svoju nakanu na http://www.duhos.com/smf/index.php?topic=89.0!

pozz
Evidentirano

Čisto srce stvori mi, Bože, i duh postojan obnovi u meni! Ps 51
ja
Kid Member
*

« Odgovor #39 na: Kolovoz 19, 2008, 15:58:05 »

Taj sv. Juraj je zasigurno bio skroman čovjek. On voli biti anoniman!!! Cheesy

ma Sveti Juraj ti je ubio zmaja, znaš ti šta je to! ne može bit anoniman i da hoće!
Evidentirano
ja
Kid Member
*

« Odgovor #40 na: Kolovoz 19, 2008, 16:00:04 »

nema tebe Maychi da provjeriš šta su ti ljudi rekli. Ili si u međevremenu otišla kod reiki stručnjaka il ti neko gato iz kave  Cool

meni nekako ispalo, ko da misliš da je molitva neki ćiribu-ćiriba, pa ćeš odma dobit to što tražiš.
Evidentirano
 Str: 1 2 [3]
Ispis «
»
Skoči na: