:13:mene nešto jaaako zanima...ne snalazim se baš ovdje na intrnetu najbolje...ali evo,našla sam ovu sranicu i voljela bih nešto pitati nekoga tko zna puno više o bogu,točnije svetoj riti!dobila sam molitvu svetoj riti jer jako patim imolim za povratak voljene osobe koji j u mojim očima nemoguć....znam da je bogu sve moguće...i ja molim iskreno i svim srcem...jako dugo se nadam i jako dugo priželjkujem i nešto u meni doista govori da ne odustajem od onoga što želim!!nekako ne mogu to zaboraviti i krenuti dalje...jako volim,ali jako sam i povrijedila osobu do koje mi je stalo...zna li netko neka čuda koja su se dogodila molitvama,da mi ulije nadu za dalje...nešto zbog čega bi još više vjerovala,bila ustrajna i hrabra...
Bok Maychi!
Drago mi je da si se logirala na forum, ovdje ti zna biti jako zabavno, ali i poučno. Većina je sad na odmoru, ali čim počne akademska godina ovdje bude gužva!
Sv. Rita meni je pomogla kad sam bila u srednjoj školi, njoj sam se znala molit i zaista mi je Bog njenim zagovorom dao nemougće stvari. Danas više nemam potrebu molit nekim svecima, ja odmah na Direktivu, jer pisano je: Bog zna što vam treba i prije nego ga zaištete!!!
Lijepo je moliti za tu osobu svakako će biti na dobro, no možda bi trebala gledati s druge strane, možda postoji neka druga osoba u tvom životu koja će biti "idealnija" za tebe. Svakako ne odustaj od molitve pogotvo ako tako osjećaš.
Nije na odmet, kao što kaže Anamariya, da moliš tu osobu za oprost. No, ipak čudno je da se nakon prve uvrede druga osoba povuče, (mislim, ako je prva uvreda)...
Inače, nemoj gledati na čuda koja se događaju, vjera je ipak bitnija... Vjeruj i bit će ti, tak piše u Novom Zavjetu. Ni ja nisam vjerovala da je to samo tako, ali preko nekih divnih ljudi na ovom forumu, odlučila sam povjerovati i uvidjela sam koliko Bog može biti konkretan u mom životu samo ako to zaista želim i vjerujem.
Vjeruj i moli za Božju volju, znam, pitat ćeš se a što ako nije ta veza Božja volja, ali ako imaš hrabrosti pustit Bogu stvar u ruke, onda će biti, vjerojatno onako kako nisi mislila, ali 1000 puta bolje, a možda se baš pomiriš s tom osobom.
U svakom slučaju ne odustaj od molitve!
Nije bitno jel sv. Rita ili bilo koji drugi svetac, moli se prvenstveno Bogu i bt će super!!!!
Drago mi je da si se priključila i pridruži nam se na drugim temama!!!