|
kera
|
 |
« na: Travanj 09, 2007, 21:11:06 » |
|
Svatko od nas vodi računa oko svog duhovnog života. Nekome se može učiniti da zamara Boga sa svojim problemima. No, nije tako. Bog je uvijek kraj nas i sa strpljivošću sluša naše vapaje. Ali nitko od nas ne smije zamijeniti Boga sa strojem koji ispunjava želje. Bog ti hoće pomoći ako s njim surađuješ. Gracia non supponit ad naturam (milost ne nadopunjuje narav) drugim riječima-ako nisi naučio, Bog ti ne može pomoći jer nemaš znanje.Bog ti pomaže ispuniti ono što ga moliš, ali samo uz tvoju suradnju. Samo trebaš znati da ti ne koristi sve za što ga moliš. Bog zna što je najbolje za tebe! Koje je tvoje najbolje iskustvo molitve prije učenja? Povjeravaš li se Bogu prije ispita? Molim te, podijeli to s nama.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Latica
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 09, 2007, 21:53:20 » |
|
Uvijek prije ispita se obavezno pomolim Bogu. Ne očekujem, naravno, da mi on sad napuni glavu znanjem ako nisam dovoljno učila, nego da mi da mir i da se lake koncentriram, posebno prije usmenih ispita.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Soul power!!
|
|
|
|
kera
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 09, 2007, 22:42:49 » |
|
Uvijek prije ispita se obavezno pomolim Bogu. Ne očekujem, naravno, da mi on sad napuni glavu znanjem ako nisam dovoljno učila, nego da mi da mir i da se lake koncentriram, posebno prije usmenih ispita.

|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Latica
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 09, 2007, 22:53:17 » |
|
Ne razumijem, zasto toliko upitnika iznad glave?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Soul power!!
|
|
|
|
kenozoik
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 10, 2007, 08:36:50 » |
|
evo da si je javim. ja se pomolim prije učenja, da mi Bog pomogne. do sada su mi molitve uvijek bile uslišane.
pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Vrijeme je samo način na koji Bog čini da se sve ne desi u isto vrijeme.
|
|
|
xmen
Cool Member

|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 12, 2007, 19:19:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
Shrek
Jr. Member

|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 15, 2007, 15:57:44 » |
|
Pajdo, tako je. Reko je Bog-pomozi si i ja ću ti pomoći. Al ja izlazim na ispite i kad nemam pojma-ko riskira, profitira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
xmen
Cool Member

|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 16, 2007, 10:21:54 » |
|
Ne molim se ni ujutro ni na večer. Ako mi netko objasni zašto trebamo se moliti, hoću i ja.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lucija
Gost
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 16, 2007, 10:33:17 » |
|
E pa ako ti netko treba objasnit zašto bi se molio, a ti to do sada nisi shvatio, onda stvarno... Zamisli da imaš curu, ili nekog tko ti se sviđa i čekaš iz sata u sat, iz dana u dan da te nazove. A ona, ništa. I ti si već jako tužan i pomalo ljut. A onda ti se ona konačno javi i ti si tako sretan, i oprostiš joj što se nije javljala. E tako ja nekako zamišljam da se Bog osjeća dok ga ne "nazovemo". On je taj koji nas voli bezgraničnom ljubavlju i strpljivo čeka da mi to shvatimo. I oprostit će sve, samo ako se iskreno pokajemo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
xmen
Cool Member

|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 16, 2007, 11:25:21 » |
|
Onda se Lucija pomoli za mene, sutra imam težak dan 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Kordunas
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 16, 2007, 12:19:18 » |
|
Ja baš nemam naviku moliti se prije ispita, kada naučiš nemoraš se ni moliti jedino se molim kada nemam pojma onda se molim da se neosramotim.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam onaj na kojeg vas je majka upozoravala :-)
|
|
|
xmen
Cool Member

|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 16, 2007, 12:22:35 » |
|
dobro je !!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lucija
Gost
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 16, 2007, 12:40:38 » |
|
Onda se Lucija pomoli za mene, sutra imam težak dan  Hoću, nije poroblem, ali pomoli se i sam.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kenozoik
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 16, 2007, 17:10:43 » |
|
joj što se ovaj iksmen folira. otkud to da se ne moliš??? kad ja znam da se moliš 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Vrijeme je samo način na koji Bog čini da se sve ne desi u isto vrijeme.
|
|
|
|
Kordunas
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 17, 2007, 15:26:50 » |
|
Ti sve znaš kako si ti pametan dečko.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ja sam onaj na kojeg vas je majka upozoravala :-)
|
|
|
|